News.ua


випущено найменший у світі ПК KUBB Mini, навіщо він потрібен

Октябрь 17
14:43 2023

Процесор у комп’ютера не найпотужніший, зате 16 Гб оперативної пам’яті, швидкий SSD-диск і компактність компенсують цей недолік.

Французька компанія Bleu Jour представила найменший у світі безвентиляторний персональний комп’ютер KUBB Mini на базі процесора Intel N100, який обійдеться лише в $250. Про це повідомляє портал TechRadar.

Оскільки в пристрої використовується енергоефективний і тому не найпотужніший процесор Intel N100, то для охолодження не потрібні вентилятори, що створюють шум. Навіть найкращі ПК виробляють 40 дБ шуму, а міні-ПК — 20 дБ. KUBB Mini, судячи з усього, виробляє шум в 0 дБ, завдяки тому, що тепло передається за допомогою провідності через корпус.

При цьому малюк досить продуктивний для офісної роботи, навчання або розваг. Він може стати прекрасною альтернативою домашньому центру розваг для всієї сім’ї та замінити обридлі й часто «примхливі» Android-приставки для телевізорів.

KUBB Mini можна замовити з оперативною пам’яттю LPDDR5 об’ємом до 16 ГБ і SSD-накопичувачем NVMe M.2 місткістю до 1 ТБ. І це на додаток до чотирьохядерного процесора з частотою 3,4 ГГц. Міні-ПК також містить пристрій для зчитування карт microSD, а також два порти USB 3.2, USB-C, два порти HDMI 2.0, порт Ethernet і аудіороз’єм 3,5 мм. Він може підключатися до двох моніторів з роздільною здатністю 4K і частотою 60 Гц, а також до Wi-Fi 6 і Bluetooth. Пристрій також доступний у шести кольорах, включно з графітовим, білим, червоним, бронзовим, помаранчевим і синім.

Зараз компанія намагається зібрати 50 000 євро на краудфандинговій платформі Indiegogo, щоб запустити у виробництво цей міні-ПК. При цьому Bleu Jour ще з 2002 року випускає техніку і міні-ПК, а вийти на краудфандинговий майданчик вирішила для підвищення впізнаваності свого бренду. Ви можете підтримати проєкт і зарезервувати пристрій, постачання якого заплановано на грудень 2023 року.

Источник: focus.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський привітав Рютте з призначенням генсеком НАТО

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua