News.ua


Випробування автономності Tesla Cybertruck показало, що машина проїжджає на 20% менше, ніж заявлено

Январь 06
13:52 2024

Перші Tesla Cybertruck вже з’являються на дорогах і одну з машин протестували на автономність. Виявилося, що вона суттєво нижча за заявлену. 

Тести проводились на двомоторній версії із шинами Foundation. Весь процес був записаний на відео та викладений на YouTube без монтажу. Результат – понад 5 годин у дорозі та 408 км.  

Для початку варто сказати, що для зазначеної версії Tesla говорить про запас ходу в 515 км, тобто насправді результат виявився нижчим від заявленого на 20%. По-друге, загалом це нормально майже для будь-якого автомобіля, оскільки автовиробники проводять свої випробування за певними нормами, які часто не дуже близькі до реальних сценаріїв використання авто.

По-третє, у цьому тесті умови були максимально сприятливими для машини: температура близько 7 градусів, постійна швидкість 112 км/год, відключений автопілот, одна людина в машині та відсутність вантажу. Також варто сказати, що випробування проводили вночі, тобто без трафіку, так що машина не могла поповнювати заряд за допомогою рекуперації. Втім, насправді це в будь-якому випадку можливе лише в міських умовах. 

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У кишинівському аеропорту затримали помічника Джемілєва

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua