News.ua


Відчують на собі наслідки Сонячного затемнення: астролог назвала знаки Зодіаку

Апрель 19
23:11 2023

У четвер, 20 квітня, пройде перше сонячне затемнення цього року, яке може особливим чином вплинути на деякі знаки Зодіаку.

Астролог Анжела Перл розповіла, яким знакам треба бути особливо уважними.

У період сонячного затемнення у Овнів можливе виникнення напружених стосунків із сім’єю. Крім того, слід звертати увагу на витрати, щоб уникнути дисгармонії із фінансами.

Щоб не нашкодити собі та своїм близьким, Тельцям буде важливо контролювати свої емоції та поведінку. Також цьому знаку потрібно бути обережнішими з грошима.

Дівам інвестиції в цей період протипоказані, проте рекомендується робити щедрі пожертвування. Також потрібно бути дуже обережним у спілкуванні з колегами, оскільки є ймовірність конфліктів.

У період сонячного затемнення Терезам не потрібно влазити в борги й нікому не позичати. Також непростим цей період може бути на роботі.

Источник: apostrophe.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Унаслідок атаки «Шахедів» у Харкові спалахнули пожежі — мер

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua