News.ua


В iPhone 15 з’явилася нова корисна функція, якої немає в жодному смартфоні

Сентябрь 22
17:30 2023

Нові моделі iPhone 15 оснащені покращеними функціями акумулятора. Так, тепер користувачі можуть отримати доступ до детальної інформації про батарею, включаючи дату виготовлення та кількість циклів заряджання. При цьому можна обмежити зарядку 80 відсотками.

Особливо слід зазначити саме цю можливість. Ця опція не дозволяє акумулятору досягати повної ємності (що може прискорити його старіння). Незважаючи на те, що при цьому скорочується час автономної роботи, ця опція дає змогу продовжити загальний термін служби батареї.

Однак варто відзначити, що в даний час ці вдосконалення акумулятора застосовуються тільки в моделях iPhone 15. Поки неясно, чи планує компанія впроваджувати ці функції в більш старі моделі iPhone через майбутні оновлення програмного забезпечення.

Источник: t4.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Лубінець: Тяжкопоранені військові потребують належного захисту держави

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua