News.ua


У ЗСУ закликають журналістів дотримуватись правил безпеки у зоні бойових дій

Апрель 28
06:15 2023

У Збройних силах України вчергове закликали журналістів у зоні бойових дій дотримуватися правил та рекомендацій відповідних структур.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«Збройні Сили України висловлюють щире співчуття родині і колегам українського фіксера Богдана Бітіка, який загинув внаслідок російської атаки в Херсоні 26 квітня», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що Бітік працював із журналістом італійської газети La Repubblica Коррадо Дзуніно, який перебував разом із ним в автомобілі під час атаки і отримав поранення.

«Ми наполегливо закликаємо дотримуватися правил та рекомендацій відповідних структур та посадових осіб Збройних Сил України щодо безпеки діяльності журналістів у зоні ведення бойових дій і за жодних обставин не нехтувати засобами індивідуального захисту», — наголосили у Генштабі.

Там підкреслили, що ЗС України завжди відкриті до співпраці та готові сприяти безпечній та ефективній діяльності журналістів, адже їх робота є безцінною для фіксування злочинів держави агресора.

За даними Інституту масової інформації, Бітік став 54-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

Источник: ukrinform.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как оставаться устойчивым и не психовать, когда на работе стресс и горящие дедлайны?

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua