News.ua


У Харкові знайшли жінку з немовлям, які жили у підвалах

Июнь 23
04:20 2023

Жителі Харкова повідомили до поліції про жінку, яка живе не непридатних умовах разом із півторарічним сином.

Співробітники Нацполіції виїхали за вказаною адресою в Основ’янському районі і дійсно побачили сім’ю, яка фактично живе на вулиці. 

«До відділу поліції № 1 надійшло повідомлення про те, що 26-річна жінка разом з півторарічним сином мешкає в непридатних для життя підвалах будинків і приймальнику склотари. Працівники ювенальної превенції разом зі службою у справах дітей виїхали за адресою перебування жінки. На момент огляду малюк знаходився в пункті прийому житлового будинку в жахливих умовах. У дитини та матері документи відсутні», — повідомляє поліція.

Дитину доставили до однієї з лікарень Харкова для огляду та надання медичної допомоги. Працівники служби у справах дітей вирішують питання щодо надання жінці тимчасового житла, де вона могла би жити з дитиною в придатних умовах.

Щодо жінки складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Источник: 2day.kh.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський подякував Латвії за черговий пакет військової допомоги

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua