News.ua


Творці гри World of Tanks запустили проєкт на підтримку українських медиків

Октябрь 18
23:22 2023

Один з найбільших світових розробників ігор Wargaming запустив благодійний проєкт на підтримку України. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю машин швидкої допомоги.

Про це повідомила фандрейзингова платформа United24.

У межах проєкту #WargamingUnited розробники додали унікальні українські тематичні набори у шість своїх ігор, а саме: World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks: Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends та World of Warplanes.

У разі купівлі кастомізованих українських наборів, які створили художники зі студії в Києві, гравці отримуватимуть цінні ігрові предмети та доєднаються до благодійної акції. 

Увесь прибуток з продажу цього контенту компанія спрямує через United24 на придбання спеціалізованих . Зазначається, що розробник ігор має авдиторію у понад 200 мільйонів користувачів.

Ініціатива триває з 18 жовтня по 1 листопада. Станом на вечір 18 жовтня гравці вже придбали понад 12 тисяч наборів. 

Wargaming не вперше підтримує Україну: раніше розробник ігор жертвував гроші на медичні потреби та підтримку постраждалих унаслідок підриву Каховської гідроелектростанції. 

Що таке United24?

Це фандрейзингова платформа для збору пожертв на підтримку України, яку запустили 5 травня 2022 року. Усі охочі з будь-якої країни можуть пожертвувати гроші й отримати звіт щодо зібраних коштів. 

Гроші надходять на офіційні рахунки НБУ, прив’язані до міністерств. Пожертвувати можна на один із трьох напрямів: армію та розмінування, гуманітарну й медичну допомогу або на відбудову України. Нацбанк звітує про збір раз на день, а міністерства звітують про розподіл та використання грошей раз на тиждень.

Амбасадорами платформи вже стали футболіст Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, сценарист Лієв Шрайбер, співачка Барбра Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія, актор Марк Гемілл, який зіграв Люка Скайвокера в «Зоряних війнах», та інші.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Канадські інструктори показали, як навчають бійців ЗСУ навичкам сучасного бою

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua