News.ua


тести показали, чи придатний цей смартфон для ігор

Сентябрь 26
00:15 2023

Для iPhone 15 Pro Max анонсували кілька великих ігрових проєктів, зокрема дві нові частини Resident Evil. Втім, схоже, що новому гаджету не судилося бути крутим ігровим смартфоном.

Про це повідомив китайський ресурс Bilibili.

Сильне нагрівання смартфона

З’ясувалося, що iPhone 15 Pro Max надто сильно нагрівається. Зокрема, під час гри Genshin Impact з високими налаштуваннями графіки температура гаджета підскочила до 48 °C, а яскравість екрана впала до 300 ніт. При тому, що в кімнаті було лише 25 °C.

Хиби системи охолодження

Під час гри Resident Evil Village в iPhone 15 Pro Max активно відбувалося теплове дроселювання при інтенсивних навантаженнях. Система охолодження пристрою не впоралася, внаслідок чого знизилася тактова частота та кількість кадрів. Спочатку кадрова частота трималася на рівні 40 кадрів/с, після нагрівання впала до 30 кадрів/с.

Источник: it.novyny.live

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

День визволення від нацизму українці Берліна відзначать без пафосу, росіяни — без символіки

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua