News.ua


Штурм "Зони 51" розпочався: що відбувається та чи є там НЛО

Сентябрь 20
21:06 2019

Сьогодні, 20 вересня, має відбутись штурм "Зони 51", яка знаходиться в штаті Невада в США. На думку конспірологів, там військові вивчають НЛО та утримують прибульців.

Про це повідомляє BBC.

З чого все почалось?

27 червня в Facebook була запущена акція для того, щоб зібрати учасників для штурму американської військової бази "Зони 51" в Неваді, щоб підтвердити відому легенду про те, що на базі заховані відомості про відвідини Землі інопланетянами або навіть самі інопланетяни. На "штурм" вже записалися понад два мільйони осіб, ще близько мільйона написали, що "цікавляться" цим заходом. "Штурм" запланований на 20 вересня, проте на початку серпня Facebook закрив сторінку заходу.

Що відбувається зараз?

Військово-повітряні сили США готуються до того, що під час штурму "Зони 51" можуть відбутися події і закрили повітряний простір над базою. Заборона діє з 16 по 22 вересня і поширюється на будь-яку авіацію, включаючи дрони і квадрокоптери.

У свою чергу влада округу Лінкольн (штат Невада) вже підготувала необхідні документи для оголошення надзвичайного стану.

Тим часом користувач Youtube під псевдонімом LDG Station запустив пряму трансляцію штурму "Зони 51".

В описі власник каналу повідомив, що сподівається побачити в забороненій зоні інопланетян.

Що таке "Зона 51"?

Ця військова база знаходиться в пустельній частині штату Невада на місці пересохлого соляного озера Грум-Лейк. Найбільше місто Невади Лас-Вегас розташоване в 135 кілометрах звідси.

База функціонує в режимі підвищеної секретності, по периметру її оточують попереджувальні знаки, камери відеоспостереження та озброєна охорона. Навіть польоти авіації над цією територією заборонені.

На знімках, зроблених із супутників, видно, що на ній є злітно-посадкові смуги довжиною до 3,7 км.

Що відбувається на території бази, достеменно невідомо. Імовірно, її використовують для випробувань новітніх літальних апаратів і озброєнь. Однак уже кілька десятиліть в схильних до конспірології колах стверджують, що саме тут ведуться таємні дослідження розумних істот, які потрапили на Землю з космосу.

Источник: prm.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Чиновник Кабмина не задекларировал имущество в Дубае на $330 тысяч

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua