News.ua


Російська влада планує позбавити колишніх вагнерівців пільг та соцвиплат

Сентябрь 06
21:21 2023

Російська держава підготувала черговий сюрприз для тих, кого вона використовує як “гарматне м’ясо”, Мова йде про найманців ПВК “Вагнер”, які отримували пільги і соціальні виплати.

Тепер мінпраці та соцзахисту рф видало розпорядження, переглянути законність призначень. Тож цілком ймовіно, що дуже скоро усі вони будуть позбавленні виплат. Та й більше — якщо призначення будуть визнанні не законними, то найманцям, або ж їхнім родинам доведеться повертати кошти до російського бюджету.

“Коли кремлю було потрібно, то найманців із ПВК “Вагнер” пускали на забій не зважаючи на втрати, обіцяючи золоті гори. Після – ліквідації командування, почали заливати бетоном їхні могили та позбавили всіх пільг та привілеїв”, – пише Telegram-канал “Хочу жить”.

Цілком йомовірно, що подібна участь чекає у майбутньому і всіх “добровольців”, які підписали контракт із міноборони рф і щиро вірить, що держава виконуватиме обіцянки.

Источник: sprotyv.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Метою візиту Блінкена в Київ було показати, що США зацікавлені в перемозі України — експерт

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua