News.ua


Навіщо досвідчені садівники радять встромляти сірники у горщики з кімнатними рослинами

Сентябрь 10
09:59 2023

Кімнатні рослини завжди дарують особливу атмосферу та затишок у вашому домі. Але догляд за ними може бути викликом, і інколи звичайні засоби догляду не завжди допомагають.

Тут на допомогу приходять лайфхаки, і одним із цікавих рішень є використання сірників для рятування ваших рослин, пише УНІАН.

У головках сірників міститься сірка, яка може підтримувати життєдіяльність рослин і захищати їх від паразитів та бактерій. Крім того, сірка є чудовим добривом для квітів, тому цей метод діє комплексно.

Особливо під час міжсезонного переходу, рослини можуть стати жертвами паразитів, які пасивно перебували в ґрунті протягом зими. Це може призвести до пошкодження коренів або цибулин рослин.

Щоб позбутися від цих небезпечних шкідників, вам потрібно встромити сірники в ґрунт біля кімнатних рослин. Процедура ця дуже проста – просто вставте 10-15 сірників головками вниз у ґрунт. Через три дні перевірте, чи залишається сірка на головках. Якщо сірка зникла, повторіть процедуру. Продовжуйте встромлювати сірники до тих пір, поки ви не помітите, що сірка більше не зникає.

Мошки можуть бути особливо надокучливими шкідниками для кімнатних рослин, особливо під час їхнього пишного цвітіння. Вони швидко розмножуються та можуть завдати значних збитків вашим рослинам. Якщо ви шукаєте спосіб позбавитися від мошок, спробуйте цей метод: встроміть 10 сірників зі сірою головкою вниз у ґрунт після поливу кімнатної рослини. Повторіть цю процедуру через 2-3 дні, і ви помітите, як сірка допомагає знищити мошок та їхні личинки. Ефект буде видно практично відразу.

Источник: news.uaportal.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Какие виды вознаграждения предусмотрены военным в Украине

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua