News.ua


Найбільша у світі: на даху німецького стадіону з'явиться сонячна електростанція

Февраль 19
18:40 2022

На стадіоні німецького футбольного клубу розмістять сонячну електростанцію. Вона стане найбільшою із подібних у всьому світі.

Мовиться про стадіон клубу SC Freiburg. Потужність сонячної електростанції сягатиме 2,4 мегаватт. Її спорудять з модулів швейцарського виробника Meyer Burger.

Подробиці про майбутню електростанцію

Близько 6 000 сонячних модулів Meyer Burger покриють майже всю площу даху стадіону "Європа-Парк" – 15 тисяч квадратних кілометрів. Комерційний директор компанії-виробника наголосив, що цей проєкт "поставить їх у Лігу чемпіонів" з сонячних фотоелектричних технологій (Solar PV)

Сонячна енергія пропонує великий потенціал для скорочення викидів з використанням вже забудованих територій, для досягнення кліматичної нейтральності, – наголосив Моріц Боргманн.

У скільки обійдеться інноваційний проєкт

Компанія Badenova Wärmeplus інвестує приблизно 2,3 мільйона євро у систему, яка буде працювати упродовж 20 років. "Щоб відповідати високим стандартам сталого розвитку міста Фрайбурга, спортивного клубу, а також нашим власним стандартам", – пояснив Хайнц-Вернер Хельшер, член її правління.

Источник: trends.24tv.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Finnair , GPS |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua