News.ua


На Буковині власник двох гральних закладів 4 роки проведе за ґратами

Январь 23
05:27 2020

Прокуратура Чернівецької області підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні відносно мешканця області за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 369, ч.1 ст. 203-2 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище та зайняття гральним бізнесом).

В ході судового розгляду встановлено, що обвинувачений, маючи на меті незаконне збагачення, упродовж 2016 та 2017 років організував в двох закладах на території Глибоцького та Хотинського районів Чернівецької області під виглядом «інтернет-кафе», діяльність направлену на зайняття забороненим законом гральним бізнесом, де за грошові кошти надавав доступ усім бажаючим з допомогою комп’ютерних симуляторів до азартних ігор.

Окрім цього, з метою забезпечення безперешкодної протиправної діяльності у сфері забороненого законом грального бізнесу у закладі на території одного із сіл Глибоцького району Чернівецької області, та налагодження незаконної співпраці з правоохоронними органам району, надав керівнику відділення поліції неправомірну вигоду в сумі 5000 грн., яку зобов’язувався в подальшому сплачувати щомісяця.

Вироком Глибоцького районного суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки без конфіскації майна та штраф в розмірі 340 тис. грн.

На даний час, вирок суду не набрав законної сили. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Чернівецькій області.

Источник: pogliad.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розроблено недорогий органічний напівпровідник для електроніки майбутнього

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua