News.ua


Мешканці Парижа хочуть відгородитися від користувачів Instagram

Март 10
08:46 2019

Одна з паризьких вуличок стала справжнім хітом соцмереж — її фотографії публікують тисячі користувачів Instagram.

Втім, жителі вулиці Кремйо (Rue Cremieux) від її популярності не в захваті. Вони закликають місцеву владу закрити доступ до вулиці для сторонніх осіб — хоча б у окремі години, пише ВВС.

2344444444.jpg (150 KB)

Один із жителів навіть створив окремий акаунт в Instagram, щоб документувати всю небажану активність під вікнами свого будинку.

Ця ситуація — хороша ілюстрація того, що бажання одних людей зробити ідеальне фото, може стати серйозною проблемою для інших, каже тревел-блогерка Кріс Мортон.

Жителі вулиці просять паризьку владу встановити ворота, які можна буде закривати, коли потік людей є найбільшим — ввечері, на вихідних, а також на світанку і на заході сонця — вважається, що саме в ці години освітлення для фото є найбільш вдалим, що привертає увагу багатьох "інстаграмерів".

"Ми сидимо вдома, їмо, а надворі бачимо купу людей, які роблять фото; реперів, які по дві години знімають кліпи прямо у нас під вікнами; студентів, які влаштовують випускні вечірки і можуть кричати цілу годину. Чесно кажучи, все це дуже втомлює", — розповів один з жителів вулиці Кремйо радіостанції France.info.

3344444444.jpg (160 KB)

У боротьбі за ідеальне фото

Блогерка Кріс Мортон розповіла BBC News, що подорожуючи світом, ставала свідком багатьох ситуацій, коли користувачі Instagram вели себе недопустимо.

"Якось я стояла і разом зі своїм хлопцем просто спостерігала за тим, як всі навколо фотографуються в одних і тих самих позах. Ми чекали кілька хвилин, поки якась жінка змушувала свого партнера робити десятки фотографій — вони блокували шлях для всіх інших. Зрештою я не витримала і просто пішла прямо на них".

Втім, каже пані Мортон звинувачувати у подібних речах треба конкретних людей — самі по собі мобільні додатки ні в чому не винні.

"Робити фото для Instagram — це не проблема. Якщо ці знімки надихають інших людей подорожувати — це чудова річ. Але проникати на приватну власність, захоплювати вдалі локації і заважати усім іншим, аби встигнути зробити 100 фотографій, — це не нормально".

Источник: intvua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Канцлер Австрії: У війні РФ проти України не можна допустити підміни злочинця на жертву

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua