News.ua


мало хто про це знає

Январь 24
19:59 2024

Сучасні телефони дозволяють одночасно підключатися до мобільного інтернету, і до мережі Wi-Fi. Таке одночасне підключення не шкідливе для пристрою, проте може «викачувати» з вас гроші за мобільний інтернет. Як це припинити? Дуже просто — потрібно відключати мобільний інтернет, коли телефон ловить Wi-Fi.

Як виявилося, під час використання мобільного інтернету відбувається передача даних, яка є корисною під час відсутності підключення до Wi-Fi. Однак, коли є бездротова мережа, мобільний інтернет продовжує передавати дані та працюють фонові програми, які використовують мегабайти вашого тарифного плану, за які ви сплачуєте.

Експерти радять відключати мобільний інтернет у телефоні, коли ви знаходитесь вдома або на роботі, де є стабільне Wi-Fi-з’єднання. Це допоможе заощадити мегабайти мобільного інтернету, щоб ви могли користуватися ним поза доступом Wi-Fi.

Також рекомендується відключати мобільний інтернет на ніч, оскільки фонові програми та додатки продовжують працювати навіть, коли ви активно не використовуєте свій смартфон. А щоб сповіщення не заважали спати, а батарея не розряджалася марно, відключайте на ніч і мобільний інтернет, і Wi-Fi.

Источник: lite.telegraf.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как сейчас выглядит самая красивая девочка в мире Тилан Блондо: фото

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua