News.ua


Луценко розказав, який тиловий скандал найбільше збурив українських військових

Июль 07
09:15 2023

Військовослужбовці в окопах дуже боляче відреагували на поїздку народного депутата Миколи Тищенка в Таїланд. Про це розповів колишній міністр внутрішніх справ та ексгенпрокурор Юрій Луценко у відеоінтервʼю «Главкому».

Захисників вразив відпочинок нардепа у Таїланді. Луценко зауважив, що тоді у Бахмуті точилися гарячі бої, а лінія окопів проходила через міське сміттєзвалище. «Я довго не міг зрозуміти… Ну, ми всі звикли, що Коля – специфічний персонаж, який навіть не усвідомлює глибини морального падіння багатьох своїх дій із цими всіма закарпатськими котлами», – сказав Луценко.

«Окопи, які залили дощі вище коліна. В окопах плавають бридкі речі зі сміттєзвалища: порожні пляшки, відходи медикаментів, якісь там шкірки, продукти, обгортки. А потім мороз -20. І людина каже: «я маю загинути з кишками наружу в цьому г*вні, а цей с*ка, в Таїланді», – додав ексглава МВС.

Луценку додав, що військові також погано реагують на те, що депутати дозволяють собі тікати за кордон сім‘ями та брати хабарі. Крім того, дуже жваво обговорювався скандал із яйцями по 17 грн – це викликало бурю емоцій. Корупційні скандали викликали ненависть, тож солдатські рецепти були простими: «взяти й розстріляти».

Колишній генпрокурор зауважив, що солдати намагаються хоча б на хвильку зв‘язатися з рідними, аби переконатися, що з їх близькими все гаразд. Тож військових ображає те, що так звані слуги народи вважають правильним відпочивати з сім‘ями на морі.

Источник: glavcom.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Міненерго обіцяють скоротити витрати енергомережі на 6 млрд кВт год щорічно завдяки "розумним мережам"

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua