News.ua


Компанія Microsoft працює над новим режимом енергозбереження для ноутбуків і ПК

Март 04
07:10 2024

Якщо акумулятор розряджається, а розетки поблизу немає, логічним кроком буде активація режиму енергозбереження. Існує аналогічний варіант для ноутбуків із Windows 11. Microsoft працює над новою опцією «Енергозбереження». Про це компанія повідомляє у своєму блозі.

Опція “Енергозбереження” покликана розширити існуючий режим та продовжити час автономної роботи ноутбуків. Як і на смартфонах, функція обмежує енергоємні фонові процеси. Якщо його активовано, техніка втратить певну продуктивність.

До речі, це працює рішення не лише на ноутбуці, а й на ПК. Таким чином, цей режим може допомогти знизити витрати на електроенергію, якщо в певний момент не потрібна максимальна продуктивність, наприклад коли користувач не грає в ресурсомістку гру.

Можна вмикати та вимикати новий режим енергозбереження безпосередньо через швидкі налаштування на панелі завдань. Власники ноутбуків можуть настроїти його так, щоб він автоматично активувався, як тільки пристрій досягне певного рівня заряду батареї.

Але, перш ніж рішення буде інтегроване в систему, може пройти деякий час. Спочатку цей режим буде доступний тестувальникам Windows, які отримують оновлення каналом Canary. Це попередня версія, яку надає Microsoft, хоча вона все ще перебуває у розробці. Відповідно, функція, як і раніше, може містити помилки або не потрапити до готового оновлення з різних причин.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дженнифер Лопес и Бен Аффлек живут порознь и находятся на грани развода

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua