News.ua


Кіберполіція попереджає про шахрайські випадки при купівлі-продажу товарів індивідуального захисту

Март 19
07:27 2020

Наразі через форму зворотнього зв’язку до кіберполіції надходять звернення щодо спекуляції на товарах першої необхідності під час карантину, а саме масок та антисептичних засобів. Громадяни перераховують передплату, однак товар не отримують.

Кіберполіція фіксує збільшення заяв громадян, які надходять через форму зворотного зв’язку, щодо шахрайських дій під час спроби купівлі товарів індивідуального захисту.

Громадяни знаходять оголошення з приводу продажу масок та антисептичних засобів на сайтах оголошень та в соціальних мережах. Зазвичай продавці цих товарів вимагають передплату. Після отримання грошей вони видаляють свої оголошення та зникають. Таким чином українці лишаються без грошей і товару.

Кіберполіція звертається до громадян: не дозволяйте шахраям «наживатися» під час карантину. Купуйте товар на перевірених ресурсах, без передоплати.

Шановні українці! Не панікуйте, дотримуйтеся необхідних правил гігієни та за можливості залишайтеся вдома!

Источник: cripo.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В «Резерв+» появится электронный военный билет: сроки

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua