News.ua


iOS 18 дозволить користувачам перефарбовувати іконки програм та розміщувати їх у будь-якому місці екрану

Май 27
04:42 2024

Як повідомляє Марк Гурман у своєму останньому розсиланні Power On, iOS 18 надасть користувачам більше можливостей для налаштування домашнього екрану iPhone. Крім можливості вільно розміщувати іконки, а не обмежуватися поточною фіксованою вирівняною сіткою, Apple також вперше відкриє можливість кастомізації іконок додатків як сторонню функцію.

Зокрема, Гурман повідомляє, що iOS 18 дозволить користувачам змінювати колір іконок додатків. Наприклад, всі програми для соціальних мереж матимуть синій колір, а всі програми для фінансів – блакитний.

В даний час налаштування іконок на головному екрані можливе за допомогою хаків, таких як створення ярликів на головному екрані, які запускають певну програму. Але все це досить налаштовувати.

Схоже, що в iOS 18 цей досвід стане функцією, що повністю підтримується. Поки неясно, чи можна буде вільно налаштовувати іконки і міняти їх на нові за бажанням користувача, чи система просто дозволить перефарбовувати їх, тобто зберігати той самий символ, але змінювати колірну палітру, що використовується.

Офіційна презентація iOS 18 відбудеться за кілька тижнів, на щорічній конференції Apple для розробників, яка цього року пройде 10 червня. Apple представить такі великі версії своїх операційних систем, у тому числі iOS 18, в якій, як очікується, велика увага буде приділена функціям штучного інтелекту.

Источник: itechua.com

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленая вода в бассейне: как очистить и поддерживать чистоту народными методами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua