News.ua


Графіку гри Resident Evil Village порівняли на iPhone 15 Pro та PS5

Ноябрь 02
02:28 2023

Днями відбувся реліз повноцінної Resident Evil Village на смартфонах лінійки iPhone 15 Pro із чіпом А17 Pro (а також iPad із чіпом М1 та вище). У YouTube-ролику порівняли якість графіки у цій грі на ігровій консолі PlayStation 5 та смартфоні.

Якщо не загострювати увагу на роздільній здатності, то версія тайтла для приставок очікувано відрізняється покращеним освітленням, а також помітно більш багатою деталізацією. Та й загалом на PS5 гра працює плавніше. Автор ролика також наголошує: на консолі футаж записувався в режимі без трасування променів, а на iPhone 15 Pro використовувався графічний режим Prioritize Graphics.

І тим не менш, особливо з урахуванням маленького екрану смартфона, гра на iPhone 15 Pro виглядає більш ніж прийнятно — більшість інших телефонів запропонувати не можуть.

Але варто нагадати, перші з Resident Evil Village, які пограли в цю версію, відзначають, що взаємодіяти з персонажами екранними засобами управління вкрай проблематично: вони займають занадто багато місця. Без підключення геймпада від тієї ж PS5, ймовірно, не вийде. Крім того, поки що не з’ясовано, наскільки швидко iPhone 15 Pro/Pro Max «з’їдають» енергію акумулятора в настільки ресурсомісткій задачі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У військовій контррозвідці СБУ показали, як нищать окупантів на Харківському напрямку

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua