News.ua


Арнольд Шварценеггер ледь не загинув через помилку лікарів, коли йому ненавмисно проткнули серце

Сентябрь 09
08:44 2023

Американському культуристу, акторові та ексгубернатору Каліфорнії Арнольду Шварценеггеру довелося страждати не тільки через деспотичність батька, а й через критичну помилку лікарів. Виявилося, життя знаменитості могло обірватися через невдалу операцію.

Видання Page Six повідомляє, що актор досі не може забути випадок, коли він ледь не помер просто на операційному столі. Шварценеггер розповів, що всього за кілька років до початку зйомок «Термінатора 6» йому зробили третю операцію на відкритому серці. Саме тоді трапився страшний інцидент, який змусив лікарів серйозно похвилюватися.

Арнольд Шварценеггер зізнається, що досі виразно пам’ятає той момент, коли прокинувся після операції та дізнався про шокуючі звістки. Тоді фахівці повідомили йому, що все пішло не за планом і йому потрібні були особливо серйозні хірургічні втручання.

Я дійсно хвилювався. Я прокинувся, і раптово лікарі опинилися переді мною і сказали: «Дуже шкода, але все пройшло не так, як ми планували,

— поділився спогадами Шварценеггер.

76-річний культурист підкреслив, що спочатку команда лікарів планувала провести йому просту неінвазивну процедуру. Однак тоді вони «припустилися помилки та проткнули стінку серця». Унаслідок цього в Арнольда Шварценеггера почалася внутрішня кровотеча. Зупинити її медичній команді вдалося тільки після негайного розтину.

Суть у тому, що ви не можете повернути час назад. Це була катастрофа. Я опинився в центрі катастрофи,

— підкреслив Арнольд.

Источник: hochu.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тиждень в Україні почнеться без опадів, удень до +26°

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua