News.ua


Amazon дозволить продавцям вставляти посилання, щоб ШІ міг створити сторінку їхнього продукту

Март 14
15:21 2024

Продавці на Amazon незабаром зможуть створювати сторінки продуктів, просто скопіювавши посилання.

Amazon випускає нову генеративну функцію штучного інтелекту, яка бере інформацію із зовнішнього веб-сайту продавця, а потім створює сторінку продукту Amazon для товару разом із письмовим описом і зображеннями. Мета полягає в тому, щоб допомогти продавцям скоротити час, необхідний для доставки продукту з іншого веб-сайту на Amazon, каже Мері Бет Вестморленд, віце-президент Amazon із світових партнерських продажів, у своїй публікації в блозі .

Знімок екрана сторінки «Список ваших продуктів» Amazon.


Штучний інтелект Amazon аналізуватиме окреме посилання для створення сторінок продукту. Зображення: Amazon

Amazon попереджає продавців, що якщо вони вирішили вставити URL-адресу для створення сторінки продукту, вони повинні бути власником, власником прав або мати ліцензію на використання вмісту посилання. В іншому випадку Amazon каже, що може вжити судових заходів, якщо виявить, що продавець неправдиво представив своє право власності на веб-сайт. The Verge звернувся до Amazon для отримання додаткової інформації про правила безпеки для цієї функції. 

Функція розгортається зараз і стане доступною для продавців у США найближчими тижнями. 

Вестморленд каже, що продавці схвалили інструменти штучного інтелекту, запущені Amazon. Наприклад, служба генерації тексту продукту Amazon зі штучним інтелектом бачить, що «майже 80 відсотків» користувачів приймають створені ШІ списки з невеликим редагуванням людини.

Протягом останніх кількох місяців Amazon випускає багато інструментів ШІ. Для продавців Amazon випустив інструменти штучного інтелекту для створення фотографій і створення тексту списку товарів . Для покупців Amazon представила Rufus, чат-бот зі штучним інтелектом, призначений відповідати на запитання покупців про товари, пропонувати схожі продукти та порівнювати моделі. (Не всі вони були ідеальними: чат-бот жартував або писав пісні про предмети, коли його запитували .)

Amazon інвестує в генеративний ШІ в усій компанії. Його хмарний сервіс AWS містить кілька моделей ШІ, а також випустив генератор тексту в зображення . AWS підтримує ШІ на платформі електронної комерції.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Китаї знайшли скам’янілість бабки віком 165 мільйонів років

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua