News.ua


4 робочі способи прибрати вологу

Декабрь 25
09:21 2023

Мобільні телефони можуть впливати на різні негативні фактори. Вони чутливі до температурних змін, а вплив води може призвести до серйозних поломок пристрою. З усім тим, швидкі та правильні заходи можуть врятувати смартфон, що промок під впливом води.

При попаданні вологи в телефон необхідно негайно вживати заходів. Існують ефективні способи видалення вологи з пристрою вдома, пише makeuseof.

Якщо ви випадково опустили смартфон або планшет у воду, першим кроком слід вимкнути пристрій. Якщо акумулятор знімний, його треба витягнути. Також потрібно вийняти картку пам’яті та SIM-картку. Необхідно також видалити вологу з внутрішніх компонентів пристрою.

Як врятувати мобільний телефон від вологи

  1. Використання фена. Сушіння гаджета теплим потоком повітря може зайняти кілька годин, але це допоможе висушити пристрій.
  2. Рис. Розмістіть телефон у контейнері з рисом, оскільки ця крупа ефективно вбирає вологу за ніч.
  3. Силікагель. Упакуйте телефон або планшет у коробку з великою кількістю пакетиків силікагелю та залиште на ніч.
  4. Чистий спирт. Занурте вимкнений пристрій у медичний спирт; спирт витіснить воду, і коли ви витягнете гаджет, він випарується.

Источник: lite.telegraf.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак повідомив про численні переговори із Сійярто

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua