News.ua


Зірковий баскетболіст зворушливо попрощався зі своїм колишнім клубом

Сентябрь 01
13:52 2017

Розігруючий Кайрі Ірвінг, який цього літа змінив Клівленд на Бостон, попрощався зі своїм колишнім клубом і вболівальниками Кавальєрс.

"Моя особлива подяка Клівленду. Моя любов поширюється набагато далі баскетбольного майданчика, і це те, що я відчуваю по відношенню до Клівленду. Це місце завжди буде особливим завдяки відмінним людям і тому, що я тут пережив. Траплялися злети і падіння, але ми стояли і билися, незважаючи на обставини. І це символічні речі для міста — любов і гордість.

Я зустрів тут неймовірних людей, які підтримують Кавальєрс і допомагають нам, будучи гравцями, відчувати справжню зв'язок з містом/штатом, з якими ми розділили безліч різних моментів. Продовжуйте бути такими ж і знайте, що я завжди буду цінувати і поважати це. Дякую вам від самого серця. Я опинився тут 19-річним хлопчиною, а зараз роблю новий крок у своїй подорожі. Я завжди буду любити і поважати Клівленд", — написав Ірвінг в Instagram.

Нагадаємо, що в середу, 30 серпня, Клівленд і Бостон завершили обмін, в результаті якого Ірвінг продовжить кар'єру в Селтікс.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що власник клубу НБА пожертвував велику суму постраждалим від урагану.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кулеба прокоментував запит МКС щодо видачі ордерів на арешт прем’єра і міністра оборони Ізраїлю

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua