News.ua


Загальна сума призових в Dota 2 перевищила 100 млн доларів

Июнь 13
14:08 2017

Загальна сума призових в кібеспортивній дисципліні Dota 2 перевищила позначку в 100 мільйонів доларів.

З 2011 року з Dota 2 пройшов 741 турнір, в яких брали участь 1952 гравця. За цей час сума призових склала 100,3 мільйонів доларів.

Для порівняння, сума призових в іншій популярній MOBA-грі League of Legends, де пройшло 1866 турнірів, а кількість гравців налічувало 4739, становить 41 мільйон доларів.

Найбільший призовий фонд в історії кіберспорту був на турнірі The International 2016 — 20,7 мільйона доларів. А найбагатшим кіберспортсменом світу є діючий гравець команди Evil Geniuses Саахіл UNiVeRse Арора, який за свою кар'єру в Dota 2 заробив понад 2,8 мільйона доларів.

Варто зазначити, що українські кіберспортсмени займають четверте місце серед представників усіх країн за сумою зароблених призових в Dota 2, маючи в своєму активі понад 5 мільйонів доларів.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що призовий фонд кіберспортивного турніру The International б'є всі рекорди.

Фото: ESPN

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Розроблено новий спосіб управління та маніпулювання оптичними сигналами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua