News.ua


Харківські ультрас прокоментували інцидент на Олімпійському

Июнь 20
15:56 2017

У фіналі аматорського чемпіонату України на НСК Олімпійський волочиський Агробізнес розгромив Металіст 1925 з рахунком 4:0. Матч не був дограний через заворушення, які влаштували ультрас харківського клубу.

Ультрас Металіста 1925 на своїй сторінці у facebook прокоментували цей інцидент.

— Перш за все, не знімаємо з себе відповідальність за те, що сталося. Так, місцями ситуація зайшла далі адекватного розуміння і картина виглядала малоприємною. Ми також приносимо вибачення президенту "Агробізнесу" за інцидент і шкодуємо про те, що події розгорнулися таким чином. Ми поважаємо його життєву позицію і факт того, що сталося засмучує нас не менше результату на табло.

За самими подіями в останні хвилини матчу — збіг обставин дозволив розвинутися подіям до того рівня, як ми це бачили. Розгромний рахунок і неприємні репліки опонентів зробили свою справу — емоції знайшли вихід в масовому порушенні порядку. "Дотепні зауваження" уболівальників команди, що виграє, на адресу харківського клубу не могли залишитися без уваги при такому емоційному тлі. Провокація вдалася. Ну а далі ситуація вийшла з-під контролю, заворушення почалися на центральній трибуні і в підсумку матч був зірваний. Це футбол, таке іноді трапляється. Головне, що ніхто серйозно не постраждав, не було великого матеріального збитку.

Ще раз — ми не заперечуємо свою провину в події. Але також відмовляємося бути крайніми, на яких все повісять. Причини потрібно розглядати в комплексі, тому що допустити зрив матчу півсотнею незадоволених глядачів — це недоліки організації заходу як мінімум. Ми готові до діалогу і співпраці зі свого боку.

Так само сподіваємося на мудре рішення ФФУ, яка не перекреслить титанічну працю сотень людей по відродженню харківського футболу.

Позбавляти клуб чесно завойованого місця у другій лізі через одного інциденту — це буде зовсім не чесно по відношенню до тисяч любителів футболу в Харкові і до сотням людей, відбудовують клуб з попелу, — йдеться у заяві.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Металіст прокоментував скандальну поведінку своїх уболівальників.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зачем носить трусы и стоит ли совсем от них отказываться

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua