News.ua


Відомий експерт розібрав роботу арбітра в матчі Ісландія — Україна

Сентябрь 06
18:31 2017

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар прокоментував суддівство в матчі Ісландія – Україна:

"Претензій до суддівства у команд не повинно бути. Учасники гри повинні були бути готовими до англійського стилю арбітражу. Вільям Коллам дозволяв жорстку боротьбу. І це те, до чого не звикли наші футболісти, тому що в Україні так не судять.

Порушення правил проти Пятова в моменті першого гола не було. Андрій не грав на випередження. На випередження грав сьомий номер збірної Ісландії, який проштовхнув м'яч, а потім ногою зачепив воротаря збірної України. Арбітр знаходився поруч. Стиль суддівства Коллума не дозволив йому зафіксувати в цьому епізоді фол.

У моменті з другим голом Коноплянка банально програв силову боротьбу. Порушення правил не було, пішла атака ісландців, відбулася передача з флангу — і гол.

З турками українці грали за принципом треба виграти, а тут — щоб не програти. Ось і отримали два своїх м'яча", — сказав Ступар в коментарі ресурсу UA-Football.

Нагадаємо, що збірна України поступилась збірній Ісландії 2:0 завдяки дублю Гільфі Сігурдссона у другому таймі.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що голкіпер збірної України розповів, чому пропустив гол у матчі з Ісландією.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ченцов не виключає, що переговори про вступ України в ЄС можуть початися у червні

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua