News.ua


Уорд заявив, що не хоче вплутувати політику в протистояння з Ковальовим

Июнь 12
13:19 2017

Чемпіон світу в напівважкій вазі Андре Уорд заявив (31-0, 15 КО), що не має наміру використовувати тему політики для додаткової розкрутки свого бою-реваншу з російським боксером Сергієм Ковальовим (30-1-1, 26 КО), який відбудеться 17 червня в Лас-Вегасі.

"Я намагаюся не втручатися в політику, незалежно від того, пов'язана вона з діями уряду або з боксом. Найкраще повністю від цього абстрагуватися. Але це не означає, що я не відчуваю гордості, представляючи свою країну. Я це робив досить успішно під час виступів з юніорських років і аж до Олімпійських ігор. Для мене велика честь проживати в США і представляти свою країну", – наводить слова Уорда BoxingScene.

Відзначимо, що Андре Уорд в складі збірної США виграв золоту медаль на Олімпійських іграх 2004 року.

Нагадаємо, перший поєдинок між Ковальовим і Уордом пройшов в листопаді минулого року в Лас-Вегасі. Тоді Уорд переміг одноголосним рішенням суддів.

Зараз Ковальов впевнений, що в реванші з Уордом поверне свої пояси.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ковальов показав, як готується до реваншу з Уордом.

Фото – Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Симптомы основных заболеваний пищевода — health info

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua