News.ua


Український футболіст зробив крок назустріч збірній Польщі

Июнь 19
14:15 2017

Півзахисник польської Ягеллонії Тарас Романчук вирішив отримати громадянство Польщі і вже подав на це офіційну заявку. Футболіст народився в Україні, але має польське коріння. Також Романчук виступає в Польщі протягом чотирьох років.

Українець так прокоментував своє рішення.

— Змінюю паспорт, передусім, через те, що моя бабуся родом з Польщі. Плюс до всього, я не буду вважатися легіонером в польському чемпіонаті. Решту нюансів поки не можу коментувати, бо не знаю всіх тонкощів юридичного боку справи.

Чи був інтерес з боку збірної України? Не було ніколи, але це не пов'язано з моїм рішенням.

Мені рано зараз думати про збірну Польщі, для мене важливіше отримати паспорт і не бути легіонером", – цитує Романчука Sport Arena.

25-річний Тарас Романчук всю дорослу кар'єру провів в чемпіонаті Польщі. У цьому сезоні українець грає важливу роль в успіхах свого клубу. У 22 матчах Романчук забив п'ять голів і віддав п'ять гольових передач.

Зазначимо, що в Україні заборонене подвійне громадянство і якщо футболіст планує дотримуватися закону, то змушений буде відмовитися від українського паспорту.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, чеський футбольний клуб прояснив ситуацію щодо Коноплянки і Ротаня.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Почему категорически нельзя носить телефон близко к телу?

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua