News.ua


Тренер Шахтаря розповів, чи будуть сюрпризи при підготовці до нового сезону

Июнь 15
19:04 2017

У четвер, 15 червня, Шахтар першим з-поміж інших команд УПЛ вийшов з відпустки. Португальський наставник гірників Паулу Фонсека розповів про підготовку до нового сезону.

– Відпочинок був коротким. Ми чудово розуміємо, що наш основний відпочинок – у грудні й січні. Тому повертаємося до роботи мотивованими. Багато хлопців ще не повернулося. Проте це гарна нагода подивитись у справі молодих гравців, наступні дні будуть корисними як для них, так і для нас.

У відпустці з'їздив у Португалії, побачився з родиною. Ми нікуди не поїхали, діти ще ходили до школи. Також побачився з батьками й скористався нагодою побути з друзями.

Чому так рано вийшли з відпустки? Нашу роботу майже сплановано, попереду місяць до Суперкубка. У Німеччині буде кілька товариських поєдинків. Звична підготовка, яку ми завжди проводимо перед сезоном. Протягом цього часу скористаємося моментом, щоб виправити або скорегувати фізичну готовність хлопців. А головне – нагадаємо їм, якою є ідея нашої гри.

Весь час працюватимемо з м’ячем, це наш стиль. Спершу займатимемось оборонними діями, після – атакою. Тренуємо ті елементи, які хочемо бачити в матчі. Тим паче ми вже маємо перевагу, адже футболісти знають, чого я хочу.

Щодо молоді з академії, то є бажання впізнати їх краще й дати їм зрозуміти, який футбол ми демонструємо. Для них важливо сприйняти принципи нашої гри, — передає слова Фонсеки офіційний сайт Шахтаря.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, екс-нападнику Шахтаря стало соромно за свій пост у соцмережі.

Фото ФК Шахтар

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Відмовив двигун — у Латвії літак здійснив аварійну посадку на шосе

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua