News.ua


Томаш Кендзьора: Що треба знати про новачка Динамо

Июль 11
20:50 2017

Київське Динамо оголосило про перше придбання у літнє міжсезоння.

Польський захисник Томаш Кендзьора перейшов до стану Динамо з польського Леха. Проте перші футбольні кроки робив у футбольному клубі Фалубаш з містечка Зелене.

До познанського гранду футболіст перебрався у 16-річному віці та провів два роки у молодіжній команді. За основний склад Леху Кендзьора дебютував у 2012 році, вийшовши на заміну на 89-й хвилині у матчі проти казахського Жетису у рамках першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Правий захисник провів п’ять сезонів у складі познанського Леху, в яких встиг зіграти 151 матч у всіх турнірах. Також зазначимо, що Кендзьора забив 10 голів та віддав 12 результативних передач.

У активі молодого латераля — чемпіонство Польщі в 2015 році та два Суперкубки Польщі у 2015 та 2016 роках.

Крім того, Томаш виступав за збірні Польщі U-16, U-17, U-18, U-19 та U-21. Кендзьора був капітаном на молодіжному чемпіонаті Європи U-21, яке нещодавно завершилось у Польщі. Новачок Динамо зіграв три матчі на європейському футбольному форумі.

Також поляк викликався до дорослої національної команди країни на товариський матч проти Греції та поєдинок відбору до Чемпіонату Європи-2016 проти Грузії. Проте на поле так і не вийшов.

Нагадаємо, що Кендзьора підписав з Динамо чотирирічний контакт. Сума трансферу не розголошується, проте за інформацією низки ЗМІ, Динамо заплатило Леху півтора мільйона євро. Поляк гратиме в Динамо під 94 номером на спині.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо розповів про кадрову ситуацію в команді.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Apple представила iPad Pro з подвійними OLED-дисплеями

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua