News.ua


Руденко розповів про травму, отриману в бою проти Повєткіна

Июль 03
10:53 2017

Український суперваговик Андрій Руденко (31-3-0, 19 KO), який одноголосним рішенням суддів програв бій проти екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Повєткіна, розповів про свою травму, отриману в першому раунді поєдинку.

За словами Руденка, ця травма завадила йому проявити себе на всі 100%. Руденко також зізнався, що думав про припинення бою.

"Ця травма завадила мені в подальшому поєдинку, заважала працювати, і пропала швидкість. Травма шиї мене скувала і не дозволяла швидко бити. Шия болить, але ми вже після повернення пройдемо обстеження і зробимо МРТ. Здається, я пропустив удар в шию, голова була в незручному положенні, ось так і потягнуло мене. Нічого такого не сталося, міг і я Повєткіну теж десь в нижньому бою потрапити. Але я взагалі не міг рухати шиєю і думав про знятися з поєдинку", — передає слова Руденко ТАСС.

Нагадаємо, 1 липня в Москві Олександр Повєткін здобув перемогу в бою проти українця Андрія Руденка і завоював титули WBO International і WBА International.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, з ким Повєткін може провести наступний бій.

Фото – РИА Новости

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Український інститут книги став членом EURead

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua