News.ua


Президент Динамо розповів, як проходили переговори по трансферу Ярмоленка

Август 29
08:44 2017

Президент київського Динамо Ігор Суркіс поділився інформацією про те, як проходили переговори з керівництвом дортмундської Боруссії по трансферу екс-хавбека Біло-синіх Андрія Ярмоленка.

"Готовий підтвердити, що німецька пропозиція виявилася найвищою за всі роки. Але в той же час підкреслю, що в Дортмунді інтерес до Андрія виявили не з кондачка: за ним стежили не один рік. А та обставина, що наші переговори велися безпосередньо з президентом Боруссії , а не через агентів, говорить про серйозність намірів клубу, за який ми тепер всі разом вболіватимемо.

Ви ж знаєте принцип: великі угоди люблять тишу. Ажіотаж нашому контакту з колегою з Боруссії міг тільки перешкодити. Пропозиція по Ярмоленку надійшло безпосередньо в Динамо, деталі обмовлялися з президентом дортмундського клубу віч-на-віч. Звичайно ж, не обійшлося без шорсткостей, але ми швидко про все домовилися.

Андрію я обіцяв: при першій нагоді, якщо на нас вийде з пропозицією клуб солідного рівня, грошове питання виявиться не на першому місці — і ми постараємося допомогти Ярмоленку здійснити заповітну мрію. Вважаю його великим футболістом, який заслужив переходу на якісно інший рівень. І тепер хочу побажати йому в новому клубі тільки удачі", — сказав Суркіс в інтерв'ю Спорт-Експрес Україна.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо знайшло заміну Ярмоленку.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Британії призначать спецпредставника, який відповідатиме за виробництво зброї — Кемерон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua