News.ua


Президент Барселони розповів, чому продаж Неймара піде на користь клубу

Сентябрь 05
21:41 2017

Президент каталонської Барселони Жозеп Бартомеу вважає, що продаж Неймара піде лише на користь клубу:

"Люди вважають, що відхід Неймара послабив наш склад, але все зовсім навпаки. Зараз наш склад краще, ніж був у минулому сезоні.

Команда стала сильнішою на правому фланзі і в півзахисті. Ми можемо грати на контратаках, а Пауліньйо додав мощі півзахисті. В атаці у нас є такі гравці, як Жерар Деулофеу і Дембеле.

Розпад тріо Неймар — Мессі — Суарес? Для нас це можливість позбутися залежності від цієї трійці. Вони приносили команді користь, але у цього була своя ціна. Зараз у нас з'явилася можливість повернутися до колективного футболу в півзахисті, що традиційно завжди було сильною стороною Барселони.

Його відхід дозволяє нам зміцнити модель, щоб не залежати весь час від цієї трійці. Це нова можливість з новим менеджером, новий проект. Не можна бути песимістами», — цитує функціонера іспанський ресурс Sport.es.

Нагадаємо, що бразилець Неймар перейшов у французький ПСЖ за рекордні 222 мільйони євро.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Барселона націлилась на вундеркінда Манчестер Юнайтед.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Соединительная ткань – сигнальная система всего тела

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua