News.ua


Невирішене питання: Ортіс мріє про реванш з Уайлдером

Июль 26
18:22 2018

Кубинець Луїс Ортіс (28-1, 24 КО) заявив, що хоче провести реванш з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC американцем Деонтеєм Уайлдером (40-0, 39 КО).

У першому поєдинку проти Уайлдера Ортіс програв, і на даний момент це його єдина поразка в професійній кар'єрі.

"Всі дороги ведуть до реваншу проти Уайлдера. У нас є невирішене питання, і це мучить мене, немов кинджал, що застряг в моєму серці. Біль, який я переживаю, зростає з кожним днем.

Я знову хочу бій з Уайлдером. Кожен мій поєдинок — це підготовка до реваншу. Я хочу реванш з Деонтеєм — це все, що я можу сказати", — передає слова Ортіса BoxingScene.

Нагадаємо, 3 березня в Нью-Йорку (США) Деонтей Уайлдер достроково переміг кубинця Луїса Ортіса. Уайлдер переміг Ортіса технічним нокаутом в десятому раунді.

У початкових раундах Уайлдер і Ортіс працювали досить спокійно. Кубинець утримував деякий час перевагу, а американець в свою чергу вичікував помилок суперника.

В кінці п'ятого раунду Уайлдер відправив Ортіса на настил рингу правим прямим, але кубинця врятував гонг. Цікаво, що в сьомому раунді вже Ортіс був близький до перемоги, затиснувши Уайлдера біля канатів і майже хвилину бив його різноманітними ударами.

На жаль, кубинець витратив багато сил, і в наступному раунді йому не вистачило сил добити Уайлдера, який на той час встиг відновитися. Уже в десятому раунді американець двічі відправив кубинця в нокдаун, і після другого падіння рефері зупинив бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Уайлдер вважає себе найнебезпечнішою людиною в суперважкій вазі.

Фото – Getty Images

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до операційної системи Android 15

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua