News.ua


НБА: Клівленд посилився зірковим захисником

Июль 25
07:56 2017

Найкращий гравець НБА 2011 року розігруючий Деррік Роуз підписав контракт з Клівленд Кавальєрс.

За інформацією The Vertical, договір розрахований на один рік, за який Роуз отримає 2,1 мільйона. Всі деталі угоди улагоджені, а гравець вже встиг пройти медичне обстеження.

Цікаво, що відразу після появи в пресі новини про те, що Роуз продовжить кар'єру в Клівленді, лідер команди Леброн Джеймс радісно відреагував на це в своєму твіттері.

Нагадаємо, що Деррік Роуз вразив весь світ своєю грою, коли в 2009-му став найкращим новачком Ліги. Після цього американець в 2011-у привів свою команду до першого місця регулярного чемпіонату на Сході, за що отримав звання MVP того сезону. Однак в 2012-му захисник зазнав важкої травми (розрив хрестоподібних зв'язок), після чого досі не може повернутися на свій рівень.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що зірка Клівленда несподівано попросив обміну в інший клуб.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Дії Росії на окупованій Луганщині щодо немовлят є геноцидом — ISW

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua