News.ua


Мейвейзер збирається помститись Макгрегору за расистські висловлювання

Август 10
21:37 2017

Флойд Мейвезер вважає Конора Макгрегора расистом через його різкі висловлювання. В одному з таких Конор відповідаючи на питання журналіста, хто виграє бій між ним і Роккі Бальбоа з кінострічки Роккі ІІІ, порівняв темношкірих людей з мавпами:

"Роккі III? Не пам'ятаю. Який з них Роккі III? Хтось із залу знаменитостей? Той, хто був з танцюючими мавпами чи ні?", — сказав Макгрегор.

Зазначимо, що Роккі у третій частині фільму тренується з темношкірими боксерами.

"Мені не сподобалося, що він назвав нас мавпами. Вважаю, що це повна неповага. Ні, він не натиснув на кнопку, після якої я виходжу з себе, але мені це не сподобалося. Я подумав про наших лідерів – Мартіна Лютера Кінга, Малькольма Ікса. Вони боролися за мене, мою сім'ю, за тих, кого я люблю.

Я залишаюся сильним, розумним і терплячим. І 26-го серпня я буду таким же — сильним, розумним і терплячим. Він називає нас мавпами, подивимося, що скаже він на це 26-го серпня. Цей бій пройде заради народу Америки. Заради темношкірих людей з усього світу", — цитує Мейвезера Boxingscene.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Макгрегор тонко підколов Мейвезера, викликавши гнів у зірки НБА.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Великий бізнес цьогоріч сплатив майже ₴158 мільярдів податків

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua