News.ua


Маріуполь не хоче перегравати матч з Динамо

Сентябрь 07
09:47 2017

Маріуполь не збирається перегравати матч 7-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо.

Як повідомив віце-президент маріупольської команди Андрій Санін, керівництво Біло-синіх почало діалог з його клубом, бажаючи переграти зустріч, проте в Маріуполі не мають наміру йти на поступки.

"У нас дійсно почався діалог з киянами, і цей факт я заперечувати не буду. Було обережне зондування з приводу того, щоб все-таки зіграти цей поєдинок. У відповідь я озвучив нашу позицію, і позицію не тільки клубу, але 700 тисяч жителів міста, які стали учасниками цього конфлікту. Ми тверді, як граніт — ніяких перегравань не буде.

Зробимо все від нас залежне, щоб такого шановному клубу, як Динамо, дати шанс реабілітуватися — ми докладаємо зусиль для виходу в першу шістку, щоб у Динамо з'явилася можливість приїхати до Маріуполя вже без скандалів. Якщо говорити про ситуацію, що склалася, наша позиція незмінна. Ми вважаємо, що регламент понад усе, тому якщо клуб не з'явився, то слово за КДК", — сказав Санін в ефірі телеканалу Футбол 1.

Раніше Динамо відмовилося їхати на матч, який повинен був відбутися 27 серпня, мотивуючи це рішення тим, що команді не надали письмових гарантій безпеки від силових структур на поєдинку в Маріуполі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо хоче зіграти з Маріуполем і уникнути технічної поразки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Британія планує озброїтися власною гіперзвуковою ракетою до 2030 року — The Telegraph

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua