News.ua


Ломаченко розповів, як готується до майбутнього бою

Июль 22
13:26 2017

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) заявив, що зміна суперника на найближчий бій ніяк не вплинула на його підготовку.

"У моїй підготовці нічого не змінилося. Я готувався до Салідо, але суперник змінився. Ми завжди готові вийти на ринг з будь-яким суперником, який стоїть перед нами. І ми повинні добре битися", – зазначив Ломаченко.

Нагадаємо, 5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Спочатку на цю дату планувався реванш Ломаченко проти Орландо Салідо, який завдав українцеві єдиної поразки на профіринзі. Але Салідо відмовився від реваншу заради поєдинку в андеркарті бою Флойда Мейвезера з Конором Макгрегором.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченко розповів, коли закінчить кар'єру.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что делать с укусом осы, пчелы, шершня или шмеля

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua