News.ua


Іспанія — Італія, Франція — Нідерланди та інші: Анонс матчів відбору ЧС-2018

Август 31
15:22 2017

З 31-го серпня по 2 вересня в європейському регіоні пройде сьомий тур кваліфікації до чемпіонату світу-2018.

Знай.Спорт виділяє найспекотніші протистояння найближчих днів, а також розповість, чому вам обов'язково потрібно дивитися деякі поєдинки:

Група А

31 серпня 2017

Болгарія — Швеція 21:45
Франція — Нідерланди 21:45
Люксембург — Білорусь 21:45

За чотири тури до кінця відбору ситуація в групі А складається дуже цікаво. Курйозна поразки Франції в Швеції (коли Уго Льоріс подарував перемогу супернику на останніх хвилинах) серйозно вплинуло на становище команд. Тепер французи вже не є лідером групи, а якщо програють в найближчому матчі, то можуть і зовсім вилетіти за межі топ-2.

Центральним поєдинком 7-го туру тут, безумовно, буде протистояння Франції і Нідерландів. Підопічні Дідьє Дешама хочуть реабілітуватися перед своїми уболівальниками за невдачу в Стокгольмі, і перемога над прямим конкурентом за вихід з групи відмінно підходить для цього. У першій зустрічі цих команд в минулому році французи здобули мінімальну перемогу (1:0). Як буде цього разу дізнаємося вже зовсім скоро…

Крім матчу Франції і Нідерландів найближчим часом також зіграють і інші збірні групи А. Швеція проведе поєдинок на виїзді в Болгарії. Болгари, до речі, ще мають непогані шанси зачепитися за боротьбу, тому скандинавам вже точно не буде просто. А ось Білорусія має хорошу можливість здобути другу перемогу в поточному розіграші, адже їм належить зіграти матч з Люксембургом.

Група B

31 серпня 2017

Угорщина — Латвія 21:45
Швейцарія — Андорра 21:45
Португалія — ​​Фарери 21:45

Тут є два явних фаворити (Швейцарія та Португалія), які вже серйозно відірвалися від всіх інших, і розіграють між собою, хто поїде на ЧС безпосередньо, а кому потрібно буде зіграти в стикових матчах. Іншим командам потрібно просто дограти цю кваліфікацію, проте всі хочуть голосно грюкнути дверима.

У кожному з матчів сьомого туру групи B є явний фаворит і явний аутсайдер. Швейцарія вдома прийматиме Андорру, а Португалія — ​​Фарери. Обидві повинні брати максимум очок, тому ситуація в таблиці після цього туру навряд чи зміниться. Кріштіану Роналду, до речі, обіцяє дуже серйозно підготуватися до поєдинку проти футбольного карлика. Ще в одному матчі Угорщина зіграє з Латвією.

Група C

1 вересня 2017

Чехія — Німеччина 21:45
Норвегія — Азербайджан 21:45
Сан-Марино — Північна Ірландія 21:45

"Німецька машина" продовжує впевнено йти, змітаючи всіх на своєму шляху. В активі Бундестім 18 очок з 18 можливих. Теоретично конкуренцію в групі підопічним Йоахіма Льова може ще нав'язати Північна Ірландія, яка відстає на 5 очок, проте в це практично не віриться. Зате за друге місце боротьба ще цілком може бути. І чехи, і навіть Азербайджан (при вдалому розкладі) можуть поборотися за місце в плей-офф.

Однак для цього чехам потрібно брати якомога більше очок, а зробити це в матчі наступного туру проти Німеччини вийде навряд чи. Трохи додає шансів Чехії той факт, що вони будуть грати вдома, але і цього може виявитися недостатньо. В інших двох поєдинках цієї групи Норвегія прийме Азербайджан, а північноірландці зіграють на виїзді з Сан-Марино.

Група D

2 вересня 2017

Грузія — Ірландія 19:00
Сербія — Молдова 19:00
Уельс — Австрія 21:45

А ось в цій групі незрозуміло нічого. Чотири команди (Сербія, Ірландія, Уельс, Австрія) до сих пір ведуть між собою боротьбу за перші місця, і в останніх турах має всі вирішитися. Поки що ситуація трохи краща у Сербії та Ірландії, проте і Уельс, і Австрія налаштовані наблизитися до лідерів. Але в найближчому турі обидві вони цього зробити не зможуть…

У программі 7-го туру Уельс на своєму полі прийме Австрію, і від цього матчу буде залежати те, хто залишиться в боротьбі, а хто вже зможе готуватися до наступної кваліфікації. Крім цього поєдинку, особливої ​​інтриги в інших матчах, швидше за все, не буде. Лідер групи Сербія повинна вдома перемагати Молдову, а Ірландія — брати три очки на виїзді в Грузії.

Група E

1 вересня 2017

Казахстан — Чорногорія 19:00
Данія — Польща 21:45
Румунія — Вірменія 21:45

Перші три команди групи (Польща, Чорногорія і Данія) здобули перемоги в останньому турі, і саме вони ведуть між собою головну боротьбу за вихід з групи. Нехай Польща і забезпечила собі комфортний відрив у шість очок, однак команді Адама Навалки ще належить зіграти і з Данією, і з Чорногорією.

У 7-му турі відбору ЧС-2018 матчі групи E почнуться протистоянням Казахстану і Чорногорії. У те, що казахи здобудуть свою першу перемогу саме в цьому поєдинку практично не віриться, тому тут можна прогнозувати перемогу чорногорців. Ще в одному матчі Румунія на своєму полі зіграє з Вірменією, і команда, яка переможе в цьому протистоянні, може повернуться в боротьбу за друге місце в групі.

Ну а центральним поєдинком буде битва датчан і поляків. У першій своїй зустрічі відбору ці команди, до речі, продемонстрували непогану результативність (3:2 на користь Польщі), тому другий поєдинок обов'язково варто подивитися.

Група F

1 вересня 2017

Литва — Шотландія 19:00
Мальта — Англія 21:45
Словаччина — Словенія 21:45

Незважаючи на те, що англійська збірна не програла ще жодного поєдинку в відборі, її лідерство виглядає не таким вже й впевненим. На відстані однієї перемоги від англійців знаходяться Словаччина і Словенія, має шанси поборотися за вихід ще й Шотланднія, і лише для Литви і Мальти тут вже все ясно.

Найближчий тур відбору порадує нас принциповим протистоянням Словакії і Словенії. У першому поєдинку цих команд словенцям вдалося добути мінімальну перемогу за підтримки рідних трибун. Тепер же Марек Гамшик і Ко готові взяти реванш. В інших матчах групи Литва спробує потягнути за собою на дно Шотландію, а Англія повинна гарненько розважитися на Мальті.

Група G

2 вересня 2017

Албанія — Ліхтенштейн 19:00
Іспанія — Італія 21:45
Ізраїль — Македонія 21:45

Вийти на чемпіонат світу з цієї групи можуть лише дві команди — це Італія та Іспанія. Обидва європейських гранда йдуть нога в ногу, не програвши жодного поєдинку і зігравши лише раз внічию (та й то між собою). Албанія та Ізраїль ще сподіваються, що у них з'явиться шанс зачепитися за другу позицію, і в найближчому турі хтось з них повинен наблизитися до своєї цілі…

А все тому, що нас чекає протистояння Іспанії та Італії. Цей матч стане центральним серед всіх поєдинків в 7-му турі кваліфікації. Спрогнозувати хто переможе дуже складно. Однак можна з упевненістю сказати, що боротьба нас чекає дуже серйозна, адже вийти безпосередньо хочуть і одні і інші. Крім головного матчу туру тут також зіграють Албанія з Ліхтенштейном і Ізраїль з Македонією.

Група H

31 серпня 2017

Греція — Естонія 21:45
Кіпр — Боснія і Герцеговина 21:45
Бельгія — Гібралтар 21:45

У групі H є явний фаворит (Бельгія), дві команди, які все ще сподіваються наздогнати лідера (Греція і Боснія), одна, яка сподівається не вибути з боротьби за путівку в плей-офф (Кіпр), команда, якій вже нічого не потрібно (Естонія) і явний аутсайдер (Гібралтар).

У найближчому турі бельгійці повинні оформляти ще одну легку перемогу, адже до них в гості приїдуть футболісти з Гібралтару (або хто там вони по своїй головній професії). В інших матчах групи Естонія спробує зіпсувати положення Греції, а Кіпр має непоганий шанс підібратися до лідерів, якщо переможе вдома Боснію.

Група I

2 вересня 2017

Фінляндія — Ісландія 19:00
Україна — Туреччина 21:45
Хорватія — Косово 21:45

Якщо в групі D було незрозуміло нічого, то про що говорити тут? Чотири команди розташовуються в турнірній таблиці з різницею в два очки. За додатковими показниками четверте місце поки що займає збірна України, однак команда Андрія Шевченка має цілком непогані шанси ще поборотися навіть за лідерство. Для цього Синьо-жовтим навіть не потрібно оглядиватся на результати інших — досить просто виграти всі матчі, що залишилися.

Центральним протистоянням цієї групи стане саме матч українців, які прийматимуть в Харкові команду Туреччини на чолі з Мірчею Луческу. Як вже говорили тренери команд в своїх інтерв'ю, від цього матчу буде залежати багато чого, а хто програє в ньому, той серйозно погіршить свої шанси на подальшу боротьбу.

Україна — Туреччина: Представлення суперника

Лідери групи, Хорватія та Ісландія, проведуть свої матчі з колективами з дна турнірної таблиці. Хорвати вдома приймають Косово, а на ісландців чекає не дуже далекий виїзд до Фінляндії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував розклад і результати матчів відбору чемпіонату світу-2018.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія прагне нашкодити Європі всіма можливими способами — прем’єр Фінляндії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua