News.ua


Формула-1: Ред Булл отримав нового титульного спонсора

Сентябрь 25
22:12 2017

Одна з провідних команд Формула-1 Ред Булл оголосила про те, що з наступного року її титульним спонсором стане англійський автовиробник Астон Мартін.

На офіційному сайті "стайні" повідомляється, що починаючи з сезону-2018 офіційна назва команди стане Астон Мартін Ред Булл Рейсінг.

"Титульне спонсорство — це логічний крок в нашому інноваційному партнерстві з Ред Булл. Ми з цікавістю стежимо за обговореннями по новим силовим установкам в Формулі-1. Входити в гонку озброєнь, при цьому, звичайно, ми не маємо наміру, але якщо ФІА організує правильні умови, то нам буде цікаво взяти участь", — заявив президент і виконавчий директор Астон Мартін Енді Палмер.

Варто зазначити, що компанії почали співпрацювати 18 місяців тому, коли на болідах Ред Булл з'явилися логотипи Астон Мартін. Тепер же обидві сторони вирішили розширити партнерство, а сам Астон Мартін розглядає можливість в майбутньому постачати двигуни, якщо це дозволить новий регламент Формули-1.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що чемпіон Формули-1 похвалився футбольними навичками.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Шмигаль: Україна об’єднує світ, щоб агресор усвідомив безальтернативність Формули миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua