News.ua


Динамо покуражилося в матчі з командою Мілевського

Сентябрь 02
21:25 2017

В паузі на матчі національних збірних київське Динамо провело товариський поєдинок проти Динамо-Брест — клубу, за який виступає екс-гравець киян Артем Мілевський.

Кияни домінували протягом усієї зустрічі, і "відвантажили" супернику цілих сім голів. У складі господарів хет-триком відзначився молодий форвард Владислав Алексєєв, ще двічі забив Мораєс, а по голу записали на свій рахунок Шапаренко і Русін.

Що стосується самого Мілевського, то він вийшов на поле в середині другого тайму, однак результативними діями не відзначився.

Динамо — Динамо-Брест 7:0
Голи: Шапаренко, 16, Мораєс, 26, 60, Алексєєв, 65, 75, 80, Русін, 86.

Динамо: Бущан (Рудько, 46), Дубінчак, Пантіч, Бурда, Кравченко (Карась, 71), Буяльський (Алібеков, 77), Шапаренко (Петрусенко, 71), Казаков (Калюжний, 59), Гусєв (Смірний, 64), Вантух (Алексєєв, 64), Мораєс (Русін, 64).

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що нападник Динамо зацікавив турецькі гранди.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое отслоение сетчатки: причины и профилактика

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua