News.ua


Африканський легіонер Динамо розповів, чому повернувся в Україну

Июль 24
09:53 2017

Герой матчу 2-го туру української Прем'єр-ліги проти Шахтаря, форвард київського Динамо Дьємерсі Мбокані, в інтерв'ю програмі Профутбол розповів про те, чому йому важко було заграти при екс-тренері Біло-синіх Сергії Реброві.

"Коли підходиш до тренера, тобі кажуть одне, а потім за спиною Реброва розповідав зовсім інше. Для мене це було незрозуміло, тому я попросив президента клубу про трансфер. Я хотів грати. Між нами з Ребровим немає конфлікту, але він зробив свій вибір. У мене контракт з Динамо, і я знав, що в один день Ребров піде. Це сталося, тому я повернувся.

Мною цікавилися багато клубів, серед яких був і Галатасарай. У минулому році я міг стати гравцем Бешикташа, але клуби не домовилися. Чутки про моє можливе повернення до Бельгії були неправдивими.

Зараз мені комфортніше в команді, ніж було раніше. Я хотів би грати в Динамо з новим тренером, адже для мене це один з найкращих клубів Європи. Мені тут добре, у мене хороші стосунки з гравцями. Мене зовсім не лякає перспектива грати в чемпіонаті України", — заявив Мбокані.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо мінімально здолало Шахтар у український Прем'єр-лізі.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Украине увеличатся штрафы для уклонистов: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua