News.ua


Сервісцентр “Ремонт на дому” повідомив про нову соціальну ініціативу

Май 24
19:01 2021

Дитячий будинок “Моя родина” в минулому році вже відзначив своє сімнадцятиріччя. Це маленький центр соціальної реабілітації що розташований у селі Хотів, Київської області. На візит майстрів сервісцентру дітки чекали з нетерпінням.

“Ми піклуємося про побутову техніку, а вона — про дітей”

На прохання персоналу спеціалісти сервісного центру “Ремонт Надому” приїхали в дитячий будинок. Вони дуже швидко та якісно відновили роботу всіх побутових приладів, в тому числі пральної та посудомийної машин.

Крім цього було проведено технічне обслуговування всієї техніки, а на майбутнє – запропонован будь-який безкоштовний ремонт, якщо знову трапиться якась халепа. Бо всі розуміють, що придбання нової техніки за власний кошт не по кишені для маленького дитячого будинку.

Маленькі вихованці з відвертою зацікавленістю спостерігали за процесом ремонту, да дуже зраділи успішному завершенню. Найкращою подякою для майстрів стали усміхнені обличчя дітей, та багатоголосне і гучне “Дякуємо”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

НБУ оголосив про найбільший пакет пом'якшення валютних обмежень з початку великої війни

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua