News.ua


ЕКОЛОГІЧНА ІНІЦІАТИВА КИЇВСЬКОЇ МОЛОДІ

Май 29
21:35 2019

Негативний вплив викидів, спричинених двигунами внутрішнього згоряння усе більше турбують екологів з усього світу. Результатом боротьби за чисне повітря сьогодні стають такі гучні скандали як Дизельгейт, обговорення та вирішення проблем глобального потепління стало основною темою Парзької конференції по клімату, яка прийшла на зміні Кіотському протоколу.

Ініціативна молодь з Києва, яка об’єдналася в громадську організацію «Дискусійно-аналітичний клуб «Україна і світ» (ДАКУС) розпочинає серію досліджень екологічного та енергозберігаючого впливу електротранспорту на навколишнє природнє середовище в Україні та має на меті довести позитивні наслідки використання електротранспорту як з боку економічної доцільності, так і з точки зору екологічної безпеки для життя і здоров’я громадян.

Екологічна ініціатива ДАКУСу покликана інформувати громадян про переваги використання електротранспорту в Україні, при чому як для персонального використання, так і в рамках розвитку інфраструктурних проектів для розвитку міських та міжміських пасажирських перевезень. Так, перші аналітичні дослідження та оцінки показали, що використання електробусів на 25% зменшує загальне шумове забруднення в місті і скорочує середній вміст СО2 на 12,3% у порівнянні з аналогічними показниками в інших містах зі схожою насиченістю трафіку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Надходження від активів РФ на 90% мають використовуватися на зброю для України — Боррель

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua