News.ua


Агентам змін присвячується

Август 11
13:34 2017

Годі нарікати на владу, сам/сама стань владою!
Вже 22.08.2017 року Секретаріат КМУ та Офіс реформ КМУ / Reforms Delivery Office CMU проводять неформальну зустріч, присвячену питанням проведення конкурсів на урядові посади фахівців з питань реформ. Під час зустрічі Ви дізнаєтесь про строки проведення конкурсів, перелік вакантних посад, у чому полягатиме робота, де шукати додаткову інформацію тощо.

Це нарешті будуть ті посади, по яких проводитимуться (до цілком привабливих окладів) доплати від ЄС (!!!). Після цього, орієнтовно з 1.09.2017 року запрацює портал із переліком вакансій, умовами, вимогами і т.д. Заповнюйте реєстраційну форму – http://bit.ly/2uInvkx і беріть відповідальність за майбутнє нашої країни! Місце і точний час зустрічі надішлють на електронну пошту всім зареєстрованим учасникам. Поширюйте для друзів!

Читайте также:

“Госпитализация Кравчука”: появилась противоречивая информация

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Матвиенко показала, как Мирзоян готовит ей ужин во время отключения света

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua