News.ua


Все про Terra Classic чи LUNC

Октябрь 06
10:58 2022

LUNA Classic — це оригінальна монета Terra LUNA, яка пережила крах Terra Luna з наступними подіями: поява нової мережі Terra 2.0 і ребрендинг старої монети. Terra — це назва нової мережі, а LUNA Classic (LUNC) — рідна монета оригінальної мережі Terra LUNA.

Що таке Terra Classic (LUNC)?

Стара монета luna була частиною системи подвійних токенів разом із дочірнім токеном Terra, прив’язаним до долара США стейблкоіном Terra USD (UST). Екосистему Terra розробила південнокорейська компанія Terra Labs, заснована До Квоном, колишнім студентом інформатики Стенфордського університету. Terra USD був алгоритмічним стейблкоіном, що означало, що він був прив’язаний до долара США за допомогою алгоритмів і теорії ігор за допомогою серії смарт-контрактів. Подивитися пребіг коливань на графіку та ціну монети LUNC ви можете прямо тут.

Хто володіє найбільшою кількістю криптовалют Terra Classic?

Згідно з даними CoinMarketCap, станом на 23 вересня пропозиція LUNC була обмежена на рівні 6,9 трильйона токенів LUNC, а в обігу – 6,15 трильйона монет. LUNC торгувався на рівні $0,0002707 і мав ринкову капіталізацію $1,66 млрд на момент написання статті (23 вересня).

Крім того, дані свідчать про те, що станом на 23 вересня для LUNC було 11 782 активних адрес гаманців, що на 14,27% більше порівняно з 10 310 24 червня.

Згідно з даними зі списку Luna Rich List, станом на 23 вересня TerraForm Labs була найбільшим власником terra classic із балансом 432,71 мільйона токенів LUNC.

Де можливо придбати монету LUNC?

Існують сотні різних трейдинг платформ якими ви зможете скористатися. Дуже важливо пам’ятати про наявність однієї криптобіржі  KuCoin, яка в певній мірі є конкурентом всім іншим, сучасним біржам. На сайті зручний інтерфейс, гарне оформлення, професійний дашборд та інфографіки. Відслідкувати, купити, торгувати та обмінювати криптовалютою доступно кожному. Варто пам’ятати про ваш основний бюджет та про мету вашого візиту на сайт, коли ви хочете спробувати торги чи наприклад відслідити крипто монету на сайті.

Крипто-новини від Terra Classic

13 травня токен Terra Classic впав до рекордно низької позначки в $0,000001675. Станом на 23 вересня його ціна підскочила до $0,000271. Однак він все ще торгується більш ніж на 99,99% нижче своєї найвищої ціни за весь час.

Коли інвестори втратили гроші в UST і LUNA, До Квона звинуватили в порушенні Закону про ринки капіталу, а південнокорейська поліція видала ордер. Зараз (23 вересня) поточне місцезнаходження До Квона невідоме. Повідомляється, що поліція Південної Кореї звернулася до Інтерполу з проханням видати йому «червоне повідомлення», повідомляє Financial Times.

У суботу поліцейські сили Сінгапуру підтвердили пресі, що Квона більше немає в місті-державі. Раніше вважалося, що Квон перебуває в Сінгапурі.

До Квон написав на свій захист у Twitter, що він не втікає, повністю співпрацює з поліцією і йому нічого приховувати

Висновок

Хоча важливо знати, хто володіє найбільшою кількістю LUNC, це не слід використовувати як заміну власного дослідження. Пам’ятайте, що ринки криптовалют дуже нестабільні.

Завжди проводите власну належну перевірку перед торгівлею, вивчаючи останні новини, технічний і фундаментальний аналіз і широкий спектр коментарів аналітиків. Пам’ятайте, минулі показники не гарантують прибутків у майбутньому. І ніколи не торгуйте грошима, які ви не можете дозволити собі втратити.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу можна написати лист політв’язню — Ташева

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua