News.ua


Популярні новобудови Львова

Июль 29
07:29 2021

Нові житлові комплекси будуються досить швидко. Завдяки застосуванню новітніх технологій, високоякісних матеріалів новобудови є довговічними, надійними, безпечними, комфортними. Якщо ви плануєте купити квартиру, апартаменти, комерційні площі в новому ЖК, дізнавайтесь конкретну та актуальну інформацію про всі новобудови Львова на спеціалізованому порталі.

Вдома Онлайн публікує цікаві проєкти від перевірених забудовників. Ви в будь-який момент можете дізнатись, в якому житловому комплексі наразі можна придбати нерухомість, які особливості має будинок та квартира, скільки коштує житло. На сьогодні до популярних проєктів у Львові відносяться такі ЖК, як «Семицвіт», «Mill Town», «Хюгге», «Компаньйон», «Globus Premium», «Avalon Up», «Avalon Zelena Street» та багато інших.

Чому новобудови — це кращий вибір житла?

Окрім стильної архітектури, високоякісних будівельних матеріалів, інтеграції провідних енергоефективних технологій, новобудови мають наступні переваги:

  • теплі та звукоізольовані стіни;

  • безшумні ліфти;

  • підземний паркінг;

  • облаштована прибудинкова територія, на якій заплановані інтерактивні майданчики для дітей, майданчики для занять спортом, автостоянки, місця для спокійного відпочинку, вигулу домашніх тварин;

  • гарні під’їзди з колясковими зонами.

Багато житлових комплексів мають закриту територію з відеонаглядом, охороною. Є проєкти «місто в місті», в яких створюються власні дитячі садочки, супермаркети, спортивні зали, сервісні центри. Стосовно квартир в новобудовах потрібно відзначити такі особливості:

  • ретельно продумане планування;

  • багато денного світла завдяки наявності великих вікон, балконів або лоджій;

  • високі стелі;

  • індивідуальне опалення, що забезпечує мешканців комфортним мікрокліматом в холодну пору року;

  • чорновий ремонт.

Ще варто відзначити розташування житлових комплексів. Забудовники намагаються зводити будинки у місцях з розвинутою інфраструктурою або з гарною перспективою її створення в найближчому майбутньому. Тож поруч з новобудовами можуть бути паркові зони, супермаркети та торгові центри, магазини та медичні заклади, дитячі садочки, заклади освіти, ресторани, кав’ярні, спортивні комплекси, кінотеатри й багато іншого.

Де шукають новобудови?

Шукати новобудови можна без посередників, безкоштовно, не витрачаючи власного часу на зайві поїздки та запити. Для цього створений зручний портал Вдома Онлайн. Заходьте на сайт, обирайте район Львова та дивіться, які новобудови наразі є доступними. До публікацій допускаються лише проєкти від перевірених забудовників, з якими немає юридичних або будівельних проблем. На Вдома Онлайн надаються ретельні описи, фото, відеозвіти новобудов та ціни на квартири від девелоперів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сили оборони за добу відбили десять штурмів на Оріхівському напрямку та лівобережжі Херсонщини

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua