News.ua


Бухгалтерія для бізнесу: коротко про головне

Апрель 15
11:43 2020

Ведення власного бізнесу – це клопітка і дуже відповідальна робота. У час відкритих можливостей, можна навчитися самостійно виконувати більшість завдань і цим самим економити на послугах фахівців. Цьому сприяють різноманітні курси, семінари, майстер-класи, та інші освітні заходи. Проте, чи це рішення не зашкодить підприємцю у майбутньому.

Відповідь: делегувати обов’язки потрібно з розумом. У вашому штаті або на аутсорсі, має бути професійний бухгалтер, який візьме на себе ведення фінансових питань. Не варто самотужки братися за цю справу, якщо ви не отримали фахового диплома.

Чому професійне ведення бухгалтерії для бізнесу є таким важливим? Від ведення бухгалтерського обліку залежить існування бізнесу. Якщо робити це некоректно або забувати про вчасне подання звітів, то підприємство ризикує «потонути» у штрафах або й взагалі припинити функціонування.

Не завжди вигідно оформляти на роботу штатного фахівця. На це є багато причин: мале підприємство, недостатня кількість роботи для повного робочого дня, відсутність офісу, фінансова неспроможність. На допомогу приходять консалтингові компанії, які пропонують послуги бухгалтерів на аутсорсі або окремі фахівці, які зголошуються на роботу.

Бухгалтер бере на себе такі завдання:

  • Займається податковими питаннями;

  • Відповідає за бухгалтерський облік;

  • Відповідає за підприємство під час перевірок;

  • Робить звіти і вчасно передає їх у потрібні органи;

  • Стежить за банківськими операціями, співпрацю з банками і усіма супутніми документами;

  • Нараховує зарплату та інші фінансові виплати працівникам компанії;

  • Відповідає за всі фінансові питання підприємства.

Виконувати всі вищеперелічені завдання може лише особа з відповідним фахом і досвідом роботи.

Як розпочати співпрацю з бухгалтером на аутсорсі

Найкраще розпочинати роботу з бухгалтером ще до початку створення підприємства. Фахівець допоможе зареєструвати ваш бізнес, обрати систему оподаткування і вестиме всі фінансові справи від початку і допоки це буде потрібно.

Не варто шукати бухгалтера на сумнівних сайтах, де працівники пропонують свої послуги за мінімальну оплату. Це свідчить про низький рівень професіоналізму у фахівця. Підприємцям зі Львова рекомендуємо звернутися до консалтингової компанії MCG, яка підбере вам бухгалтера відповідно до потреб і специфіки бізнесу. Їхній 15-річний досвід надасть впевненості і відчуття, що ваше підприємство справді у надійних руках.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Російські військові відмовляються йти на штурм Харківської області — партизани

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua