News.ua


Алюмінієвий профіль для бортів

Июнь 02
09:56 2022

Алюмінієвий профіль для бортів використовується в основному у машинобудівництві. Високоміцний, стійкий до корозії матеріал має відносно низьку вагу. Виготовлені з алюмінію борта кузову економічні. Загальна споряджена вага машини з напівпричепом знижується, а паливна економічність підвищується.

Вантажопідйомність залишається без втрат. Забезпечення профілем підвищеного корисного навантаження не єдина їхня гідність.Вони повністю безпечні для навколишнього середовища та людини.

Алюміній, виготовлений методом екструзії міцний, має відмінну якість поверхні. За допомогою нього можна створювати гнучкі конструкції, підвищуючи тим самим рівень функціональності деталей. Якісний сплав АД31 Т5 використовується як сировина для виготовлення профілю забезпечує деталям високе співвідношення стійкості та легкості.

Алюмінієвий профіль для бортів — це низькі експлуатаційні витрати та надійність на професійному рівні. Він зарекомендував себе як надійний матеріал для облаштування бортів транспортного засобу, не дивлячись на те, що має вагу у чотири рази меньшу за стальний. Естетична, легка та надійна поверхня має практично необмежений термін експлуатації. Платформа вантажної авто може бути як високою так і низькою. Висота борту регулюється. Борт відкидається або знімається.

Слід відмітити і функціональні переваги алюмінієвих транспортних огороджень. Так як вони складові є можливість розвантажувати або завантажувати малогабаритні вантажі, шляхом відкидання частини борту. Що стосується крупногабаритного вантажу, то і тут пропонується своє конструктивне рішення: прибираються стійки бортів платформи. Анодно- окислене покриття деталей забезпечує підвищену стійкість до корозії і зберігає без змін зовнішній вигляд транспортного засобу.

Компанія “Комтранс Україна” зацікавлена щоби клієнти залишились задоволені придбанням. Пропонується високоякісна продукція і консультації з питань, які вас цікавлять.

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

2024 1 |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua